• darkblurbg
    Fysiotherapie Reinders en van Vliet
    Fysiotherapie, adviescentrum en meer...

Voor zowel jong en oud, chronisch ziek of niet, heeft regelmatig bewegen een positieve invloed op de gezondheid. In onze praktijk behoort medische training onder begeleiding van een fysiotherapeut tot de mogelijkheden. De medische training is voor iedereen toegankelijk onafhankelijk van leeftijd, aandoening of chronische ziekte.

Wij organiseren tevens speciale groepstrainingen voor mensen met artrose, reuma, longaandoeningen etc. Na een intakegesprek wordt er samen met u een trainingsschema opgesteld waarbij we rekening houden met uw trainingsdoelen en aandoeningen. Er wordt gebruik gemaakt van fitnessapparaten om de conditie te verbeteren zoals het stepapparaat, de fiets, de loopband en de roeimachine.

Verder kan er gewerkt worden aan het verbeteren van de spierfuncties qua kracht, lenigheid, coördinatie en stabilisatie. De medische training wordt gebruikt zowel voor revalidatiedoeleinden als voor preventieve doelen.

Wij werken met kleine groepjes van ongeveer 7 á 8 mensen zodat wij toezicht kunnen houden en interactief betrokken zijn. Het op een verantwoorde wijze in beweging komen en blijven, zorgt dat u zich een stuk prettiger gaat voelen.

Zou u graag onder goede begeleiding, uw conditie en lichaamshouding willen verbeteren? En wilt u oefenen in een kleiner groepsverband met mensen van uw eigen leeftijd/niveau? Geeft u zich dan bij ons op voor medische trainingen welke onder begeleiding van een fysiotherapeut(e) plaats vinden! Onze trainingen zijn ook uitermate geschikt voor mensen met gezondheidsklachten en/of beperkingen van het lichaam.

De medische trainingen worden tijdens werkdagen op verschillende tijdstippen gegeven. Voor de beschikbare tijden kunt u naar onderstaand telefoonnummer bellen.

Tarieven:

Voor 1x per week trainen à € 30,00 ( p/maand )
Voor 2x per week trainen à € 43,00 ( p/maand )

* Voor meer informatie over bijvoorbeeld trainingen zonder begeleiding (wat mogelijk is voor € 26,00 p/maand ) kunt u bellen naar  010-4150033 of e-mailen naar info@reindersvanvliet.nl * Bij interesse kunt zich vooraf telefonisch bij ons aan melden.