• darkblurbg
    Fysiotherapie Reinders en van Vliet
    Fysiotherapie, adviescentrum en meer...

Voor zowel jong en oud, chronisch ziek of niet, heeft regelmatig bewegen een positieve invloed op de gezondheid. In onze praktijk behoort medische training onder begeleiding van een fysiotherapeut tot de mogelijkheden. De medische training is voor iedereen toegankelijk onafhankelijk van leeftijd, aandoening of chronische ziekte.

Wij organiseren tevens speciale groepstrainingen voor mensen met artrose, reuma, longaandoeningen etc. Na een intakegesprek wordt er samen met u een trainingsschema opgesteld waarbij we rekening houden met uw trainingsdoelen en aandoeningen. Er wordt gebruik gemaakt van fitnessapparaten om de conditie te verbeteren zoals het stepapparaat, de fiets, de loopband en de roeimachine.

Verder kan er gewerkt worden aan het verbeteren van de spierfuncties qua kracht, lenigheid, coördinatie en stabilisatie. De medische training wordt gebruikt zowel voor revalidatiedoeleinden als voor preventieve doelen.

Wij werken met kleine groepjes van maximaal 7 á 8 mensen, maar meestal 4 a 5 mensen zodat wij toezicht kunnen houden en interactief betrokken zijn. Het op een verantwoorde wijze in beweging komen en blijven, zorgt dat u zich een stuk prettiger gaat voelen.